Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@22:22:42 GMT

شرایط فروش تیگو هفت پرو؛ اقساط ۵۲ میلیونی!

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۲۹۲۹

شرایط فروش تیگو هفت پرو؛ اقساط ۵۲ میلیونی!

فرارو- شرایط فروش تیگو هفت پرو در تیرماه امسال اعلام شده است. مدیران‌خودرو تیگو هفت پرو را به دو شکل نقدی و اقساطی عرضه کرده که قیمت آن در طرح فروش فوری یک میلیارد و ۱۰۲ میلیون تومان است. در طرح فروش اقساطی ابتدا ۵۰ درصد از این رقم یعنی ۵۵۱ میلیون تومان از متقاضی دریافت می‌شود و با انتخاب اقساط ۱۲ ماهه، باید هر ماه نزدیک ۵۲ میلیون تومان به حساب این گروه خودروسازی واریز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌این ترتیب قیمت تمام‌شده تیگو هفت پرو در طرح فروش اقساطی یک ساله حدود یک میلیارد و ۱۷۳ میلیون تومان خواهد بود. در بازار آزاد قیمت تیگو هفت پرو نهایتا یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان است و با این پول می‌شود حداقل ۱۰ مدل دیگر را زیرنظر داشت.

قیمت تیگو هفت در کارخانه

به گزارش فرارو، فروش تیگو هفت پرو تیرماه امسال به دو شکل نقدی و اقساطی انجام می‌شود. مدیران‌خودرو قیمت تیگو هفت پرو را یک میلیارد و ۱۰۲ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان اعلام و شرایط فروش اقساطی تیگو هفت پرو را هم مشخص کرده است. متقاضیان این محصول ۵۰ درصد از قیمت تیگو هفت پرو را به‌عنوان پیش‌پرداخت به حساب مدیران‌خودرو واریز می‌کنند و بقیه هزینه به‌شکل اقساطی محاسبه می‌شود. اگر خریدار گزینه اقساط ۱۲ ماهه را انتخاب کند، رقم اقساط ماهانه ۵۱ میلیون و ۸۲۵ هزار تومان خواهد بود. به‌این ترتیب جمع اقساط بعد یک سال تقریبا ۶۲۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان محاسبه می‌شود و با درنظر گرفتن مبلغ پیش‌پرداخت، قیمت نهایی تیگو هفت پرو یک میلیارد و ۱۷۳ میلیون تومان می‌شود. گزینه اقساط ۲۴ ماهه باعث می‌شود هزینه اقساط ماهانه به ۲۸ میلیون و ۸۱۳ هزار تومان برسد. یعنی جمع اقساط بعد دو سال ۶۹۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و قیمت تمام‌شده یک میلیارد و ۲۴۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان محاسبه می‌شود. قیمت تیگو هفت پرو با انتخاب گزینه اقساط ۳۶ ماهه، نهایتا یک میلیارد و ۳۱۶ میلیون تومان می‌شود. چون علاوه بر پیش‌پرداخت ۵۵۱ میلیون و ۴۱۰ هزار تومانی، ۷۶۵ میلیون تومان به‌عنوان جمع اقساط سه ساله به هزینه اضافه می‌شود. همچنین جمع اقساط با انتخاب گزینه ۴۸ ماهه، ۸۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام شده که با درنظر گرفتن هزینه پیش‌پرداخت، قیمت تمام‌شده معادل یک میلیارد و ۳۹۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است. با انتخاب اقساط ۶۰ ماهه، باید هر ماه ۱۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، یعنی بعد پنج سال ۹۲۴ میلیون تومان به حساب مدیران‌خودرو واریز کرد که با این کار قیمت تمام‌شده تیگو هفت پرو به حدود یک میلیارد و ۴۷۵ میلیون تومان می‌رسد.

قیمت تیگو هفت پرو در بازار آزاد

قیمت تیگو هفت پرو در بازار آزاد حداقل ۱۰۰ میلیون تومان از کارخانه بیشتر است. تیرماه امسال قیمت تیگو هفت پرو در نمایندگی‌های فروش مدیران‌خودرو یک میلیارد و ۱۰۲ میلیون تومان اعلام شد، ولی در بازار آزاد این خودرو دست‌کم یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان دست به دست می‌شود. از عبارت دست‌کم به این دلیل استفاده کردیم که برخی فروشنده‌ها قیمت تیگو هفت پرو را تا مرز یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بالا بردند. قیمت تیگو هفت پرو با رنگ مشکی توسط یکی از نمایشگاه‌های خودرو در تهران یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان اعلام شده است. فروشنده دیگری تیگو هفت پرو را با همین رنگ یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان آگهی کرده است. اغلب فروشنده‌ها قیمت تیگو هفت پرو را حوالی مرز یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان درنظر گرفتند و کف قیمت تیگو هفت پرو بین آگهی‌های مربوط به فروش آن یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است.

رقبای تیگو هفت پرو در بازار

تیگو هفت پرو دست‌کم یک میلیارد و ۱۰۲ میلیون تومان در کارخانه و نهایتا یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در بازار آزاد فروخته می‌شود. در این بازه قیمت حداقل ۱۰ مدل در بازار وجود دارند. G01F محصول سیف‌خودرو در بازار آزاد یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان فروخته می‌شود و به موتور ۱.۵ لیتری با حداکثر گشتاور ۲۲۰ نیوتن‌متر و حداکثر توان خروجی ۱۵۵ اسب‌بخار یکی از رقبای تیگو هفت پرو به‌شمار می‌رود. پژو 2008 که سال ۹۹ مونتاژ می‌شد، در حال حاضر یک میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان دست به دست می‌شود. خودرو S350 از JMC را می‌توانیم یکی دیگر از رقبای اقتصادی و شاسی‌بلند تیگو هفت پرو بدانیم. این یکی در بازار آزاد یک میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان معامله می‌شود. T8 با قیمت یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان در بازار حضور دارد. رنو Duster درحال حاضر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان ارزش دارد. DS3 به‌عنوان یکی از خودرو‌های هاچ‌بک، فعلا یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود و باید این خودرو را یکی دیگر از رقبای تیگو هفت پرو درنظر بگیریم. دایون Y5 که توسط گروه خودروسازی ایلیا تولید می‌شود، یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان در بازار قیمت دارد. قیمت سانگ‌یانگ تیوولی آرمور مدل ۲۰۱۸ یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان است. خریداران سیتروئن C3 برای این محصول یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه می‌کنند و فیدلیتی پرایم پنج نفره با یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان یکی دیگر از رقبای تیگو هفت پرو در بازار به‌شمار می‌رود.

رقبای اقتصادی تیگو هفت پرو در بازار 

خودرو

مدل

قیمت

G01F

۱۴۰۰

یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان

پژو 2008

۹۹

یک میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان

S350

۹۹

یک میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان

دایون Y5

۱۴۰۱

یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان

T8

۱۴۰۱

یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان

DS3

۲۰۱۸

یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان

رنو داستر

۲۰۱۸

یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

تیوولی آرمور

۲۰۱۸

یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان

سیتروئن C3

۹۸

یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان

فیدلیتی پرایم پنج‌نفره

۱۴۰۰

یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان

منبع: فرارو

کلیدواژه: قیمت خودرو تیگو 7 یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان میلیون تومان میلیون تومان بازار آزاد قیمت تمام شده مدیران خودرو تومان اعلام هزار تومان پیش پرداخت جمع اقساط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۲۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی

«شورای آتلانتیک» نوشت: ایران در مسیر جایگزینی روسیه به عنوان صادرکننده پیشتاز تسلیحات قرار دارد، به همین دلیل ایالات متحده نیازمند یک استراتژی مشخص برای مقابله با این روند است.

به گزارش مشرق، اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی آورده است ایران به خوبی در راه تبدیل شدن به یک صادرکننده درحال پیشرفت تسلیحات در سطح جهان قرار دارد؛ تهران در سال‌های گذشته، فروش و انتقال پهپادهای خود را به نقاط مختلف جهان از آمریکای جنوبی تا آفریقا به سرعت افزایش داده است و به صورت ویژه کشورهای بیشتری به خرید این قابلیت‌ها از ایران علاقه مند شده اند.

«دنی سیترینوویچ» نویسنده این گزارش معتقد است که منافع اقتصادی ایران در این حوزه مشخص است زیرا تخمین زده می‌شود که هزینه هر پهپاد پرطرفدار شاهد ۱۳۶ بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار دلار باشد. این موضوع در کنار گزارش‌هایی مبنی بر فروش بیش از ۲ هزار پهپاد ایرانی فقط به روسیه، نشان می‌دهد که تهران میلیون‌ها دلار از این معاملات به دست آورده است.

این تحلیلگر آمریکایی تاکید دارد: با این حال، دستاورد ایران از چنین تحرکاتی، بیشتر از منافع مالی آن است، چرا که این معاملات موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در کشورها عمیق‌تر می‌کند و وابستگی به تهران و تولیدات آن را ایجاد می‌نماید.

کارشناس این اتاق فکر آمریکایی سپس به مقایسه تولیدات ایران با نمونه‌های مشابه پرداخته و آورده است: در این زمینه، ایران در مقایسه با کشورهایی مانند انگلستان یا آمریکا که توانایی‌های مشابهی را به سراسر جهان صادر می‌کنند، از مزایای قابل توجهی برخوردار است. پهپادها و سایر قابلیت‌های نظامی ایران، مانند موشک‌های کوتاه‌برد فاتح ۱۱۰، ارزان‌تر از رقبای غربی آن هستند. ضمن آنکه هیچ محدودیت سیاسی یا قانونی که مانع فروش این تسلیحات در سراسر جهان شود، برای ایران وجود ندارد. به نظر می‌رسد تهران هم هراسی ندارد که این محصولات به دست طرف‌های خارجی خطرناک بیفتد.

نویسنده با اشاره به کارایی تسلیحات ایرانی تاکید دارد: از همه مهمتر این است که محصولات ایران در میدان جنگ خود را ثابت کرده اند و این موضوع در استفاده روسیه از آنها در جنگ اوکراین یا توسط گروه‌های نزدیک به ایران همچون حزب الله لبنان، انصارالله یمن یا شبه نظامیان شیعه در عراق مشخص شده است.

کارشناس شورای آتلانتیک معتقد است: این شرایط به ایران اجازه فروش قابل توجه تسلیحات به بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه دولت هایی که غرب در زمینه تسلیحات برای آن‌ها محدودیت‌هایی را ایجاد کرده است، فراهم می‌آورد.

در بخش دیگری از گزارش با اشاره به جایگاه پیشین روسیه در بازار تسلیحات جهان، ادعا شده است که روسیه پس از حمله به اوکراین، به دلیل مجموعه‌ای از تحریم‌ها در بازار تسلیحات و تجهیزات نظامی دچار مشکلاتی شد. پس از این تحول ایران در نظر کشورهایی که پیش از این به تجهیزات نظامی روسیه وابسته بودند، به گزینه ای جذاب‌تر تبدیل شد. ضمن آنکه، سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه می‌تواند فروش تسلیحات متعارف آنها را افزایش دهد.

نویسنده این گزارش با اشاره به تحولات در دریای سرخ به کاخ سفید توصیه کرده است: دولت آمریکا باید جدی بودن شرایط را درک کند. نادیده گرفتن این روند می‌تواند به وضعیت غیرقابل برگشتی منجر شود که ممکن است ایران را به صادرکننده پیشروی تسلیحات در جهان تبدیل کند.

از دیگر پیشنهادهای این اتاق فکر به دولت بایدن آن است که تحریم‌های اقتصادی و سیاسی را علیه هر کشوری که به دنبال کسب توانایی‌های نظامی ایران است یا سرمایه‌گذاری‌های نظامی مشترک را با تهران انجام می‌دهد، اعمال کند زیرا این اقدام می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده باشد. همچنین تسهیل کمک نظامی به کشورهای معامله کننده با ایران، از بین بردن جذابیت تسلیحات ایرانی و بی اعتبار کردن توانایی‌های نظامی ایران از دیگر ترفندها علیه تهران بیان شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز